El Restaurant l’Estany Casa de Fusta, romandrà tancat al públic el divendres 21 de juliol de 2023 per la celebració d’un esdeveniment privat. Disculpeu les molèsties. Gràcies!
HORARI ESPECIAL SETMANA SANTA | de dilluns 25 a dimecres 27 de març de 2024 de 9:00 a 20:00h.
de dijous 28 de març a dilluns 1 d’abril de 2024 de 9:00 a 22:00h.

De dilluns a dijous de 9:00h a 18:00h. | De divendres a diumenge de 9:00 a 22:00h.

HORARI ESPECIAL SETMANA SANTA
de dilluns 25 a dimecres 27 de març de 2024

de 9:00 a 20:00h.
de dijous 28 de març a dilluns 1 d’abril de 2024
de 9:00 a 22:00h.

De dilluns a dijous de 9:00h a 18:00h.
De divendres a diumenge de 9:00 a 22:00h.

LES ACTIVITATS QUE T’OFERIM

LLOGUER DE BICICLETES

Per obrir la gana o per ajudar a baixar el menjar, t’animem que agafis una de les nostres bicicletes, tàndem o bici-car i donis una volta per la Llacuna de l’Encanyissada. Ruta habilitada per un carril bici i on arribaràs a diferents punts d’observació i veure diferents aus autòctones i migratòries. Una zona tranquil·la i sense cotxes.Escapa’t també fins al Poble Nou del Delta! Un petit poble que a l’hivern no sobrepassa els 150 habitants. De cases blanques de no més d’una planta d’alçada.O dona un passeig fins a la Platja del Trabucador o Aluhet o Aluguet on veuràs el mar a un costat i a l’altre de la carretera de sorra i unes postes de Sol inoblidables.
Servei lloguer de bicicletes.
Servei lloguer Kayak

RUTES KAYAKS

Gaudeix de la naturalesa amb Kayak per el Delta del Ebre, tenim diverses rutes que segur que t’encantaran:

– Ruta Illa de Buda.
– Ruta Muscleres.
– Ruta de la Banya

Passeig en carro

CARROS

Els carros i carretons, impulsats per cavalls, eren el mitjà de transport més tradicional al Delta de l’Ebre fa no més de 50 anys. 

S’utilitzava per al transport de mercaderies, la recol·lecció de cereals, olives i altres i traslladar-los fins als molins. Però també s’utilitzava per al transport diari de persones per anar des de la ribera fins a les petites ciutats en desenvolupament de l’època.

Conservem la tradició i t’oferim la possibilitat de fer un passeig amb aquest transport.

Zona de pernoctació

ZONA D’AUTOCARAVANES

Gaudeix de la naturalesa tot l’any! A la part posterior del Restaurant l’Estany Casa de Fusta, podràs passar la nit amb la teva autocaravana o custom en el mateix cor del Parc Natural del Delta de l’Ebre, rodejat de la tranquil·litat i de la inexistent contaminació lumínica i acústica.

En aquesta zona, oferim serveis de rentatge, aigües grises i presa d’aigua potable.

Si ets un viatger al qual li agrada la natura, estem segurs que passar una nit davant de la Llacuna de l’Encanyissada rodejat de pau i natura, t’enamorarà.

Barca de perxar

BARQUES DE PERXAR

Mitjà de transport del Delta de l’Ebre de fa unes dècades. Capacitat entre 2 i 10 persones. S’utilitzava per a transportar sacs d’arròs, per a la caça, la pesca o per a transportar altres tipus de materials.Aquestes embarcacions circulaven per les canalitzacions del Delta de l’Ebre, per norma general, per dins de les finques particulars.Per a navegar s’usa un pal de fusta d’uns 3 o 4 metres de llarg que es diu: perxa. Aquesta serveix per a impulsar l’embarcació, al mateix temps que fa de timó per a moure-la a dreta i esquerra.Et reptem a provar-les! És una experiència única!

ZONA DE PÍCNIC

A la part posterior del Restaurant l’Estany Casa de Fusta, a la mateixa zona d’oci, tens un petit quiosc amb terrassa i banys públics. A més compta amb una zona de pícnic amb taules i bancs de fusta baix una arbreda de moreres. 

A disposició d’aquells que vulguin passar un dia gaudint de les activitats mentre prenen un refrigeri.

Al quiosc també tens servei de cafeteria, bar i també venda d’artesania i regals de la nostra terra. És on podràs demanar més informació sobre tots els serveis d’oci que t’oferim.

Zona pícnic

LO MAS DE LA CUIXOTA

El Restaurant l’Estany Casa de Fusta neix a partir de Lo Mas de la Cuixota. Totes les masies i cases que podreu veure al llarg i extens Delta de l’Ebre, reben el nom del seu propietari o, millor dit, el mal nom de la família que allí vivia.

Lo Mas de la Cuixota era una antiga masia i és en aquesta on neix la idea de crear un petit restaurant per als visitants que arribaven al Parc Natural del Delta de l’Ebre a finals dels anys 80.

Amb el temps, vàrem apostar per recuperar tradicions i oferir serveis d’oci als nostres clients. Aquí és on es recupera el nom de Lo Mas de la Cuixota, commemorant aquella masia on uns amics, fa uns anys, van somiar amb un projecte que avui dia és tota una realitat. 

Skip to content