El Restaurant l’Estany Casa de Fusta, romandrà tancat al públic el divendres 21 de juliol de 2023 per la celebració d’un esdeveniment privat. Disculpeu les molèsties. Gràcies!
HORARI ESPECIAL SETMANA SANTA | de dilluns 25 a dimecres 27 de març de 2024 de 9:00 a 20:00h.
de dijous 28 de març a dilluns 1 d’abril de 2024 de 9:00 a 22:00h.

De dilluns a dijous de 9:00h a 18:00h. | De divendres a diumenge de 9:00 a 22:00h.

HORARI ESPECIAL SETMANA SANTA
de dilluns 25 a dimecres 27 de març de 2024

de 9:00 a 20:00h.
de dijous 28 de març a dilluns 1 d’abril de 2024
de 9:00 a 22:00h.

De dilluns a dijous de 9:00h a 18:00h.
De divendres a diumenge de 9:00 a 22:00h.

UNA TRADICIÓ MOLT ARRELADA

La nostra aposta: oferir-te una bona gastronomia, però també oferir-te una mostra de com els nostres avantpassats vivien, treballaven i cultivaven les grans extensions d’arrossars del Delta de l’Ebre.Actualment, tota la producció d’arròs està pràcticament industrialitzada, però no fa més de 50 anys que es podien veure, des de la primavera fins a finals de l’estiu, grups de pagesos cultivant aquests camps. D’aquesta manera, si ens visites, podràs fer-te a la idea del treball dur que feien en el seu dia a dia.

FESTA DE LA PLANTADA DE L’ARRÒS​

La nostra festa més popular i tradicional, per a gaudir d’un diumenge en família al Mas de la Cuixota del Restaurant l’Estany Casa de Fusta. Per a recordar als nostres avantpassats i com, amb molt esforç i dedicació, les colles de plantadors, plantaven l’arròs a cada racó del Delta de l’Ebre i que recol·lectaven a finals de l’estiu.Amb aquesta tradició, pretenem donar a conèixer com es feia, fa unes dècades, aquest treball al Delta de l’Ebre, el dur que era i els dies que comportava plantar els arrossars del Delta.
Persones plantant les l'arròs de les garbes.
Festa de la sega, imatge

FESTA DE LA LA SEGA DE L’ARRÒS

També popular i tradicional, la Festa de la Plantada en època menys turística permet gaudir amb tranquil·litat d’un diumenge per a gaudir en família al Mas de la Cuixota del Restaurant l’Estany Casa de Fusta. Per a recordar als nostres avantpassats i com, amb molt esforç i dedicació, recollien el fruit de tant d’esforç.

Amb aquesta tradició, pretenem donar a conèixer com es feia, fa unes dècades, aquest treball al Delta de l’Ebre, el dur que era. 

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at .Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse
Skip to content